|
Здравейте ( Вход | Регистрация ) |
![]() ![]() |
May 16 2006, 11:20 AM
Коментар
|
|
|
v138 ![]() ![]() ![]() Група: Support Коментари: 3 475 Регистриран: 11-July 05 Град: Стара Загора Потребител No.: 3 |
По-добре да е в отделна тема все пак...
(The Bulgarian @ May 15 2006, 12:18 PM) [snapback]87331[/snapback] Е това вече минава всякакви граници: http://www.gatchev.info/blog/?p=283 Ще ви помоля да хвърлите един поглед на този пост от блога на Гачев, един човек, който аз лично много уважавам, ако искате да видите до къде може да стигне наглостта на издателите в България! (threed @ May 15 2006, 12:23 PM) [snapback]87332[/snapback] @The Bulgarian, Ей това вече е нещо което заслужава да се коментира и раздуха, баси наглите комунюги мръсни... Надявах се, че всъщност не са разгледали добре за какво точно става въпрос в този сайт и просто са писали на общо основание, но ето какво се оказа: "От една седмица предлагам на “Труд” да преразгледа решението си. Предлагам им линкове, реклами, банери, каквото щат. Всичко отказаха, заплашиха ме днес със съд. Контактувах най-малко с трима различни хора от “Труд”. Държат се високомерно, просташки, неграмотни са… Гьон сурат… Сега се пробвах да ползвам znam.bg, на които помогнахме да направят аудио код, заместваш картинката. Ето какво получихме за благодарност: обвинения в пиратство." Какво излиза, че освен че са неморални, алчни и жалки копелета, са и пълни неблагодарници. Аз лично вече им изпратих писмото, с което ги уведомявам, че започвам да бойкотирам изданията им и изобщо не смятам да спирам до тук в отговор на подобно аморално поведение. Призовавам ви към конкретни действия. |
|
|
|
May 16 2006, 11:55 AM
Коментар
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2 431 Регистриран: 12-July 05 Потребител No.: 72 |
Не че искам да давам акъл, но в такъв случай ползотворна се оказва връзката с конкурентна медия, по възможност по-голяма.
|
|
|
|
May 16 2006, 12:15 PM
Коментар
|
|
|
v138 ![]() ![]() ![]() Група: Support Коментари: 3 475 Регистриран: 11-July 05 Град: Стара Загора Потребител No.: 3 |
О да, и на мен това ми хрумна - някой да знае кой най-много мрази ТРУД?
|
|
|
|
May 16 2006, 12:18 PM
Коментар
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1 206 Регистриран: 13-July 05 Потребител No.: 89 |
Пфуу трудна работа, ама защо не пратите описан в писмо случая на Монитор, Стандарт, Сега, Капитал и още квото се сетите.
-------------------- people like you find it easy, naked to see, walking on air.
|
|
|
|
May 16 2006, 12:20 PM
Коментар
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2 431 Регистриран: 12-July 05 Потребител No.: 72 |
Примерно. Или на аудио-визуални медии, ако има смелчаци.
|
|
|
|
May 16 2006, 12:43 PM
Коментар
|
|
![]() Каберне-Спец :) ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5 801 Регистриран: 23-October 05 Град: Dope Reach Потребител No.: 391 |
..на Волен Сидеров най-добре...по-голяма реклама от това здраве му кажи
-------------------- I’ve been trapped in a cell No one else to decide When my next move will be I’m in solitude Freedom is my desire Every moment I wake Dreams still keeping the same |
|
|
|
May 16 2006, 12:44 PM
Коментар
|
|
![]() Мяу! ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1 420 Регистриран: 13-July 05 Град: Варна Потребител No.: 100 |
Ами аз пратих на Господари на ефира, пък да видим.
-------------------- Ultimate catlover
![]() Един от основните странични дефекти на демокрацията, при която всеки може да избира и да бъде избиран, е малко набиващия се на очи факт, според който всеки може да бъде избран. Няма ме ![]() |
|
|
|
May 16 2006, 12:46 PM
Коментар
|
|
|
Само така Марфа, аз смятам да атакувам печатните издания (Капитал май са най-свестни) утре - ако няма развитие в положителна насока.
|
|
|
|
May 16 2006, 12:56 PM
Коментар
|
|
![]() Мяу! ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1 420 Регистриран: 13-July 05 Град: Варна Потребител No.: 100 |
"Капитал", да, добра идея. Досега са ми на високо ниво в очите, пък да видим. А, и да не забраяме, че май са първите, изписали arenabg.com правилно
-------------------- Ultimate catlover
![]() Един от основните странични дефекти на демокрацията, при която всеки може да избира и да бъде избиран, е малко набиващия се на очи факт, според който всеки може да бъде избран. Няма ме ![]() |
|
|
|
May 16 2006, 02:11 PM
Коментар
|
|
![]() HARRRRRR ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5 027 Регистриран: 11-July 05 Град: Auir Потребител No.: 12 |
ае сега ще напиша едно гневно ентри в блога си и всичко ще се оправи
-------------------- Death ain`t nothing but a heartbeat away..
|
|
|
|
May 16 2006, 03:24 PM
Коментар
|
|
|
Хаха, от Труд взеха, че ми отговориха и сега водим словесна война с тях.
Доста е забавно... |
|
|
|
May 16 2006, 03:34 PM
Коментар
|
|
Ауч
Edit: Икс-Игрек казваше разпален: - Да, пресата у нас е сила - веднаж в борба излязла люта, кого ли тя не би надвила! - Да, тъй, но точен за да бъдеш - един набързо го прекъсна, - пред "сила" трябваше да туриш и друга малка дума - "мръсна"! Димчо Дебелянов Между другото, какъв им е адресът на тея мършояди? Edit 2.0 Намерих го. И аз им писах писъмце. Да се радват там -------------------- Ultimate catlover
|
|
|
May 16 2006, 04:39 PM
Коментар
|
|
![]() Hunter ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2 183 Регистриран: 12-July 05 Град: Exodar Потребител No.: 57 |
Пействайте си тука писмата де!
-------------------- Are you thinking what I'm thinking? Good.
Bring ample supply of butter and Goblin Jumper Cables. ![]() |
|
|
|
May 16 2006, 09:23 PM
Коментар
|
|
![]() golf no more ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1 287 Регистриран: 18-July 05 Град: ЗВКВТПК на КГЕП Параграф: 43 Варна Потребител No.: 182 |
(Marfa @ May 16 2006, 01:44 PM) [snapback]87530[/snapback] Ами аз пратих на Господари на ефира, пък да видим. Аве тез бая ми паднаха в очите с това, дето се ебаваха с дизайна на страницата на министерството, че менюто било с малки букви. Нямаше ли кой да им обясни, че това е нарочно? Също така уебмастера/дизайнера ме изкефи как им натри носа като обърнал всичко с големи букви, хяхя. Ма прости, не се усетиха, че са OWNOJD А иначе и аз съм съпорт. Според мен всякакви опити да се патентова каквото и да е е неморално, да не говорим, че жалките типове се опитват да претендират за права на автори, които всеки знае, че никой не може да притежава, защото са умрели прекалено отдавна. Още повече не стига че хората с увреждания на зрението едва могат да се доберат до литературата по принцип ами и тея манафи допълнително им пречат. -------------------- |
|
|
|
May 16 2006, 10:01 PM
Коментар
|
|
![]() Куха лейка ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 880 Регистриран: 2-December 05 Потребител No.: 431 |
Първо да внеса едно уточнение. Правата на "Труд" са на преводите. Ако ги качи в оригинал ОК! Друго - защитата на авторското право е нужна и няма просто кво да говорим... Или разбираш защо или не. И накрая - лично аз не си купувам каквото и да е било на тая издателска група. Лайнари с лайнарите им. Не ги е срам. Кой беше написал "...да прави свирки на Х, та ако може покрай другото да лапне и малко мангизи." или нещо такова беше. Много ми хареса изказа и си го прилагам често, както и в случая.
-------------------- All sin comes from carnal lust, which is in women insatiable
|
|
|
|
May 16 2006, 10:24 PM
Коментар
|
|
![]() бла ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2 275 Регистриран: 12-July 05 Град: София Потребител No.: 44 |
Е ти последно какво подкрепяш - Ядем_Сърми от съседната тема, или "правото да ядеш сърми" - от тая?
|
|
|
|
May 16 2006, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() intentionally left blank ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1 602 Регистриран: 12-July 05 Потребител No.: 56 |
choveka iskashe prosto da si kaje che mu haresalo da pravi svirki na X i chesto go praktikuva.
|
|
|
|
May 16 2006, 10:29 PM
Коментар
|
|
![]() irrational impulse ![]() |