The Bulgarian, on May 15 2006, 12:18 PM, said:
http://www.gatchev.info/blog/?p=283
Ще ви помоля да хвърлите един поглед на този пост от блога на Гачев, един човек, който аз лично много уважавам, ако искате да видите до къде може да стигне наглостта на издателите в България!
threed, on May 15 2006, 12:23 PM, said:
Ей това вече е нещо което заслужава да се коментира и раздуха, баси наглите комунюги мръсни...
Надявах се, че всъщност не са разгледали добре за какво точно става въпрос в този сайт и просто са писали на общо основание, но ето какво се оказа:
"От една седмица предлагам на “Труд” да преразгледа решението си. Предлагам им линкове, реклами, банери, каквото щат. Всичко отказаха, заплашиха ме днес със съд. Контактувах най-малко с трима различни хора от “Труд”. Държат се високомерно, просташки, неграмотни са… Гьон сурат…
Сега се пробвах да ползвам znam.bg, на които помогнахме да направят аудио код, заместваш картинката. Ето какво получихме за благодарност: обвинения в пиратство."
Какво излиза, че освен че са неморални, алчни и жалки копелета, са и пълни неблагодарници.
Аз лично вече им изпратих писмото, с което ги уведомявам, че започвам да бойкотирам изданията им и изобщо не смятам да спирам до тук в отговор на подобно аморално поведение. Призовавам ви към конкретни действия.

Sign In
Register
Help

MultiQuote