Някой игра ли тази игра? Сега четох ревю, защото ми се играе нещо по-сериозно и дълбоко от СЦ2, и изглежда много интересна и добре направена... Но честно казано ме е страх че е ПРЕКАЛЕНО сложно и огромно и тн...
Някакви отзиви?
Page 1 of 1
Hearts Of Iron Iii Played that shit?
Posted 29 July 2010 - 09:25 PM
Малко е мудна, и действително е прекалено огромна, препоръчвам anno 1404, изключително изпипана.
Posted 30 July 2010 - 10:09 AM
Tази игра почти няма eye candy ми само таблички и карти сам прецени дали ще ти задържи интереса.
Аз я поразгледах като излезе и беше наистина мудна от многото изчисления времето забавяше значително в сравнение с HOI2 доколкото си спомням. Но незнам сега как е положението Paradox имат навика бая да си доискусоряват игрите с експанжъните,а вече е излязъл първия .От друга страна Europa Universalis III вече има 3 експанджъна.Може и нея да я имаш пред разбира се ако те кефи истрорическия период.
Аз я поразгледах като излезе и беше наистина мудна от многото изчисления времето забавяше значително в сравнение с HOI2 доколкото си спомням. Но незнам сега как е положението Paradox имат навика бая да си доискусоряват игрите с експанжъните,а вече е излязъл първия .От друга страна Europa Universalis III вече има 3 експанджъна.Може и нея да я имаш пред разбира се ако те кефи истрорическия период.
Posted 30 July 2010 - 01:52 PM
Играл съм само HOI2 и една от по-старите europa univeralis не помня коя точно.Така ,че никаква идея коя е по-хубава.
Но те са си доста различни защото във HOI играта се развива за около 15 години и набляга основно на воените действия възможно най-достоверно,а във EU периода е няколко века и икономиката и политиката са по-комплексно застъпени .
А иначе ако държиш да играеш игри за аутисти
може да пробваш и Alpha Centauri,ако не си.Има много яка атмосфера
филмче 1
филмче 2
филмче 3
самата игра
Но те са си доста различни защото във HOI играта се развива за около 15 години и набляга основно на воените действия възможно най-достоверно,а във EU периода е няколко века и икономиката и политиката са по-комплексно застъпени .
А иначе ако държиш да играеш игри за аутисти
може да пробваш и Alpha Centauri,ако не си.Има много яка атмосфера
филмче 1
филмче 2
филмче 3
самата игра
Posted 30 July 2010 - 01:58 PM
alphata q igrah predi over 9000 godini nqkude, beshe mnogo qko, da. Civ in space like.
In the darkgrim no one can hear you scream!
Share this topic:
Page 1 of 1

Sign In »
Register Now!
Help