|
Здравейте ( Вход | Регистрация ) |
|
Профил
Лична снимка
Лично резюме
kempa няма лично резюме.
Персонална информация
kempa
strawberry kiwi
24 годишен/шна
Мъж
masada
Роден/а Феб-1-1985
Интереси
Няма информация
Статистики
Регистриран: 18-September 05
Интерес към профил: 8 951*
Последно: Скрито
Локално време: Jul 4 2009, 04:29 AM
2 520 коментара (1.82 за деня)
Контакти
alxgeorgiev
Няма информация
240604094
Няма информация
* Броя на преглеждания (интерес) на вашия профил се обновява на всеки час
|
Теми
Коментари
Галерия
Коментари
Приятели
Моето съдържание
29 Jun 2009
като за начало естествено ще се изфукам:
имам прилична колекция която включва и пълните дискографии на cypress и wu. e няма по-голоям кеф от тва да си купиш и последния липсващ албум и да си попълниш определена дискография лично аз си купувам някви единични неща които видя случайно, примерно като съм извън бг. естествено имал съм и случаи в които се награбвам с дискове под двете мишници обаче после на касата съм така: ![]() в момента значително съм понамалил покупките де. купувам си 1-2 стари класики в годината за които се сетя изведнъж (никога от ибей щото там има хъслаз който пържат с пиратски дискове) и още няколко в зависимост от тва колко стойностни неща са излезли през годината. за тая година съм си взел само: ![]() вчера си поръчах обаче и новия на ugod: ![]() и засега не виждам какво друго си заслужава освен може би OB4CLII na raekwon като излезе на есен. естествено пак слушам главно mp3-ta, защото много рядко ми се случва да седя и само да слушам музика - обикновено правя още хиляда други неща, въпреки че като пусна cd-to на хи-фито се чуват неща който няма как да се чуят по друг начин бла бла бла няма смисъл да осбъждам качеството интересно ми е дали вие след като само ревете в подкрепа на пиратството понякога уважавате изпълнителите по тоя начин или не.... и особено mr. jivak с неговите 20k mp3s..................................3k miles away
1 Jun 2009
![]() ...кой щеше да е той? аз най-вероятно бих избрал мъркюри, защото съм сигурен, че ше изплези езичето си като малка британска игуана и ще se захване за работа все едно пред него стои кралицата майка вие кой бихте избрали и защо? WC?
28 May 2009
![]() преди години бях луд по cypress те и у-тенг са единствените групи на които съм събрал цялата дискография (т.е. съм КУПУВАЛ cd-та ще гледам да отида, въпреки че вече много се наситих на концерти след снощния рекуон (от който се разочаровах бтв - пя без грам живец, все едно че всеки момент ще умре, добре че му бях слушал последните неща и не ми дойде много неочаквано) и меф&ред следняколко дни... концертът ще е промо тур на соловия му албум smoke n mirrors ^чух го 1-2 пъти и никак не ми хареса август е далече и нямам представа къде ще бъда по това време и незнам дали ще имам желание и настроение да пропътувам цяла България за да отида да го видя, но ще видим..има много време до тогава ....сега за psycho realm.... преди като ги слушах бяха само двамата братя sick jacken & big duke big duke е в кома от около 2000 насам, така че ме съмнява да е там нямам представа в момента от колко човека се състои групата освен тях на концерта ще бъде и някакъв young нещо си b-real има featuring с него в албума си
22 May 2009
до известна степен ми омръзна да поствам тук в която и да е от темите
заривате всички теми в някакви абсолютно неслушаеми песни без всякаква стойност стигне ли се пък до там, аз да постна нещо никой не изразява мнение. чувствам се като мрак в темата за мотогп - личи, че поствам с много ентусиазъм и познания, но няма с кой да ги споделя (i feel you nigga та в тая тема предлагам да се постват най-известните, слушаеми и комерсиални песни на любимите ви изпълнители; по възможност от последната година-две веднага показвам какво имам предвид: ^тва е парче на мои любими изпълнители. фиона не я бях чувал, но очевидно точно тя прави песента комерсиална т.е. има звучене като за мтв; има и шансове да я пускат по заведения, свежа е, опростена е и ти се набива в главата, не те натварва с нищо. ...не преебавайте темата защото в тоя раздел съм на предела на нервите си |
Последните посетители
Коментари
SHRAiK
Може от nike ikoi да са взели идеята верно, но принципно тва е крака на Faith от Mirror's Edge. С тея обувки прави ония паркур неща в играта дето са омфг и яките ;) 30 Jun 2009 - 17:16 Приятели
|
| Олекотена версия | Час: 4th July 2009 - 03:29 AM |