|
Здравейте ( Вход | Регистрация ) |
|
Профил
Лична снимка
Лично резюме
kempa няма лично резюме.
Персонална информация
kempa
general
23 годишен/шна
Мъж
masada
Роден/а Феб-1-1985
Интереси
Няма информация
Статистики
Регистриран: 18-September 05
Интерес към профил: 3 774*
Последно: Днес, 12:32 AM
Локално време: May 12 2008, 03:51 AM
1 495 коментара (1.55 за деня)
Контакти
Няма информация
Няма информация
240604094
Няма информация
* Броя на преглеждания (интерес) на вашия профил се обновява на всеки час
|
Теми
Коментари
Галерия
Коментари
Приятели
Моето съдържание
24 Mar 2008
http://www.dick-tricks.com/
засега направих успешно baby bird, the hammer shark, the rose & the wristwatch опитах и the wedding ring но ми е твърде дебел
19 Mar 2008
днешният урок се казва Meagan Good, актриса
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27 Jan 2008
това не е тема в която кемпа хейти евчето а е просто тема с по-подробен анализ на един от най-новите юзъри на който така или иначе се отдели страшно много внимание което доведе до създаването на тази тема
^ the afficial evcheto thread soundtrack! трябва да се слуша докато се чете темата ми първата снимка от поредицата: ![]() кръстил съм тази снимка "небрежната девица" тук нямам какво толкова да коментирам обикновено момиче мязащо на пръв поглед на цукето номер 2: ![]() тук зоркото ми око започна да забелязва нередности като например сините презрамки на сутиена врязали се в раменете и..... започнах да се чудя кое ли е това нещо което ги изпъва така..... 3: ![]() въпреки сатанинския знак който прави тук евчето с дясната си ръка успях да се съсредоточа върху нещата които започнаха да ми приличат все повече и повече на............ ......големи цици номер 4: ![]() някак си успях да откъсна очи от гърдите и огледах и другите неща наоколо първо-успях да заключа (по броя на 15 санриметровите фаянсови плочки) че евчето е всъщност доста висока а не е някоя ходеща глава метър и педесе второто което ми направи впечатление беше гигантската туба johnson's baby oil, което ме наведе на мислъта че евчето обича да прави неща от рода на: ![]() 5 & 6: ![]() ![]() ..... ...... ... ![]() оставам без коментар след дълго съзерцаване обаче успях да си представя и в последствие намеря точния тип гърди който мисля че евчето притежава: ![]() 7: ![]() на някакъв по-късен забелязвам че без очила е дори симпатична..... .....което е без значение след големите цици и така пристъпваме към финалните и естествено моите любими части - the cooterous & the booterous за съжаление такива снимки не намерих така че мога само да симечтая да са нещо подобно: & ![]() заключението ми е: ![]()
5 Jan 2008
настъпи момента кемпа да раздвижи позамрелия и давещ се в лиги форум
тази вечер ще го направя като обявя собствените си номинации в различни категории които никой от вас няма да може да промени но затова пък ще може да гласува за един от тях като в края на идната седмица ЕВЕНТУАЛНО се очаква да обявя победителите в различните категории моля хора които съм оплювал преди да не гледат на темата като на възможност да си го върнат 7-8 месеца по-късно (внимавай, тиме) - жалко е започваме: 1. Captain Morgan Award (юзър с наи-добрите пиянски постове) - иии номинираният е един - SICK. неподправените му натурални пиянски нареждания са ми пускали сълзи не един път. естествено има много фейк пияни юзъри уонабита (улфърин, стармънке) но факта че пропускате 1-2 букви или разменяте местата им не прави постовете ви по-малко тъпи 2. Toni Braxton award (красиво момиче от форума ЗА КОЕТО БИХТЕ СЕ ОЖЕНИЛИ(т.е. да е красива и отвътре н шит....nahmean) .... 3. Zlatka award (нещо по-скоро противоположно на тони бракстън наградата - типа жена която би изчукал с много злоба и много шамари защото е БОКЛУК) - и тук като по-горем ще се въздържа от номинации и просто ще обхвана цялото женско съсловие на форума 4. Rookie award (тва е ясно) - номинираните тук са silverass & pavelcz......останалите са абсолютни дебили. двама коренно различни юзъра събрани в една категория по коренно различни причини. личен фаворит-silverass. 5. Albena Vuleva award (най-добър оун) - разбира се тук се надявах да спечеля с иновативния си видео дис към тим лоджик, но за съжаление той беше последван от разкъртващия "сър хъмфри" видео дис на SICK, който е личния ми фаворит, следван от непрестанните оунове на fall i capn tripps ....тук си взимам малка почивка....: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...продължаваме с номер 6 6. Pulna Promqna award (ака юзър с положителна промяна в начина на постове ака лигльо->по-малък лигльо) - и тук номинираният е само един - тим лоджик. от няколко месеца забелязвам положително развитие и плахи опити да се отцепи от лигавата бригада. 7. Ghandi award (aka knowledge, wisdom, understanding award) - в този форум броят на тези хора е 0, но след дълго премисляне успях да си изсмуча от пръстите следните номинации: MrAK, doomy 8. Crackhead award (и по-точно казано-пълната противоположност на пълна промяна номинацията) - и тук победителят е отдавна известен - January (housewife gone wow hoe. nuf said) 9. Bitchass nigga award (противен, фейк, досаден, скучен и мазен юзър. ултимативната анти-награда) - по принцип тук е пълно с хора отговарящи на 1, 2 или 3 от тези критерии но тук номиняцията също може да е само една - ***** , но в името на правилното развитие на темата няма да споменаваме името му, така че тихо - шшшшшшшшш ![]() 10. Rick James award (nagrada za .....da go narechem naj-frapirashto izglejdasht user) - dve nominacii za BBC (bradatata brigada crew) - karakonjul & ixtiandur tova bqha desette kategorii nadqvam se temata da ne se razvie po nepodhodqsht nachin |
Последните посетители
Коментари
Приятели
|
| Олекотена версия | Час: 12th May 2008 - 02:51 AM |